Bezorging & Montage - VIA Creaties
Logo Wit Transparant 1

Bezorging & montage

De keukenruimte aanpassen of volledig verbouwen

Een nieuwe keuken kan alleen worden gemonteerd als de ruimte voldoet aan alle technische eisen en leidingen op de juiste plek liggen. In veel gevallen moet de keukenruimte aangepast worden om de nieuwe keuken te kunnen plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan: demontage en afvoer van de oude keuken, elektra- en loodgieterswerk en vloer- stuc- en schilderwerk. Maar ook aan de uitbreiding van de meterkast (bijvoorbeeld vanwege de overstap op inductie-koken) of het aanbrengen van voorzieningen ten behoeve van de afzuigkap. Wij nemen al deze taken van u over en zorgen voor een perfect eindresultaat. Wij noemen dit het VIA Plus Pakket.

Voor een goed eindresultaat is goed uitgevoerd pluswerk essentieel. De werking en een mooie uitstraling van de nieuwe keuken hangt hier voor een groot deel van af.

Verbouwen En Montage
Bas - installatiemonteur

Goed uitgevoerd pluswerk is ontzettend belangrijk. Het moet precies en netjes gebeuren. Alleen dan heb je een mooi resultaat.

Onze specialisten zijn met hun kennis en ervaring dé juiste vakkrachten voor deze bouwtechnische werkzaamheden. Een belangrijk voordeel is dat al het werk (pluswerk & montage) in één hand ligt: Eén aanspreekpunt, één planning, één uitvoering en één eindresultaat. Dat geeft duidelijkheid, comfort en rust.

Robert - projectleider

Ik kom uw keuken inmeten. We bespreken meteen of er pluswerk uitgevoerd moet worden. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Verbouwen En Montage
Stel uw vraag of maak een afspraak

Neem contact met ons op voor een afspraak!