Keuken montage in Arnhem - Volledige ontzorging | VIA Creaties
Logo Wit Transparant 1

KEUKEN MONTAGE

DE MONTAGE VAN UW KEUKEN

Wij zijn de Total Care partner voor het ontwerpen en plaatsen van jouw nieuwe keuken. We nemen daarbij graag de volledige regie, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de planning, coördinatie en uitvoering van de werkzaamheden en kan gaan genieten van het perfecte eindresultaat. Want alleen centrale regie en ons veeleisende kwaliteitsproces kan de vervulling van jouw verwachtingen waarborgen.

DE KEUKENRUIMTE AANPASSEN OF VERBOUWEN

Een nieuwe keuken kan alleen worden gemonteerd als de ruimte voldoet aan alle technische eisen en leidingen op de juiste plek liggen. In veel gevallen moet de keukenruimte aangepast worden om de nieuwe keuken te kunnen plaatsen. Wij noemen dit het "pluswerk" van de keuken. Denk bijvoorbeeld aan: demontage en afvoer van de oude keuken, elektra- en loodgieterswerk en vloer- stuc- en schilderwerk. Maar ook aan de uitbreiding van de meterkast (bijvoorbeeld vanwege de overstap op inductie-koken) of het aanbrengen van voorzieningen ten behoeve van de afzuigkap. Wij nemen al deze taken van je over en zorgen voor een perfect eindresultaat.

Voor een goed eindresultaat is goed uitgevoerd pluswerk essentieel. De werking en een mooie uitstraling van de nieuwe keuken hangt hier voor een groot deel van af.

DIRECT NA ONS BEZOEK EEN OFFERTE

Als wij de keuken komen inmeten, kun je meteen met ons bespreken welk pluswerk je door ons wilt laten uitvoeren. Ook kunnen we je adviseren over de beste werkwijze zodat de kwaliteit goed is en de kosten beheersbaar zijn. Je ontvangt van ons altijd een volledig gespecificeerde offerte.

De planning van de werkzaamheden stemmen wij af op de keukenmontage. Zo is de periode van verbouwen zo compact mogelijk. Ook houden wij rekening met de droogtijd van stucwerk zodat vochtproblemen voorkomen worden.

Keuken Montage

BAS | INSTALLATIEMONTEUR

Goed uitgevoerd pluswerk is ontzettend belangrijk. Het moet precies en netjes gebeuren. Alleen dan heb je een mooi resultaat.

Onze specialisten zijn met hun kennis en ervaring dé juiste vakkrachten voor deze bouwtechnische werkzaamheden. Een belangrijk voordeel is dat al het werk (pluswerk & montage) in één hand ligt: Eén aanspreekpunt, één planning, één uitvoering en één eindresultaat. Dat geeft duidelijkheid, comfort en rust.

ROBERT | PROJECTLEIDER

Ik kom je keuken inmeten. We bespreken meteen of er pluswerk uitgevoerd moet worden.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Keuken Montage

STEL JE VRAAG OF MAAK EEN AFSPRAAK

Neem contact met ons op voor een afspraak!