Keuken montage in Arnhem - Volledige ontzorging | VIA Creaties
Logo Wit Transparant 1

KEUKEN MONTAGE

DE MONTAGE VAN UW KEUKEN

VIA Creaties is officieel dealer van Miele, Siemens, ATAG, AEG, Pelgrim, Quooker, Bora, Steel, Liebherr en vele andere topmerken. Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig heeft over keukenmontage in Arnhem.

Wij zijn uw ideale partner voor het plaatsen van uw keuken en bieden u uiteraard de volledige ontzorging. U hoeft zich geen zorgen te maken over de planning, coördinatie en uitvoering van de werkzaamheden. Wij nemen al deze taken van u over en zorgen voor een perfect eindresultaat.

Onze professionals hebben jarenlange ervaring in het installeren van keukens van alle soorten en maten. Of u nu een kleine of grote keuken wilt, wij zorgen voor een vakkundige installatie. We beginnen met een grondige inspectie van uw ruimte om er zeker van te zijn dat uw nieuwe keuken past en werkt zoals bedoeld.

ONZE DIENSTEN

Bij ons kunt u rekenen op volledige ontzorging bij de montage van uw keuken in Arnhem. Vanaf het eerste intakegesprek tot aan het afvoeren van het verpakkingsmateriaal na de installatie, wij regelen alles voor u. Wij bieden deskundig advies, helpen bij het ontwerp en werken twee offertegesprekken uit, waarbij we uw wensen en aanpassingen meenemen. Het inmeten van uw keuken en het uitwerken van het leidingschema zijn voor ons vanzelfsprekend.

VOLLEDIGE ONTZORGING

Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over het projectmanagement en de communicatie met de verschillende partijen. Wij nemen de volledige ontzorging voor onze rekening, van het eerste contact tot de oplevering. We werken samen met gerenommeerde leveranciers en onderaannemers om ervoor te zorgen dat uw keuken vakkundig wordt geïnstalleerd.