Nederlandse en Duitse kwaliteitskeukens - VIA Creaties
Logo Wit Transparant 1

Waarom kiezen voor een Nederlandse of Duitse kwaliteitskeuken?

Het binnenkorpus

Rondom perfect: de 26 standaard korpusuitvoeringen worden binnen en buiten in hetzelfde decor geleverd. De extreem hoogwaardige en dikke coating van alle decors is buitengewoon slijtvast en ongevoelig voor krassen.

De achterwand

Hier wankelt niets! De geschroefde, 8 mm dikke achterwand geeft de kast een bovengemiddeld hoge stabiliteit.

Dwarsplanken

Onze gewichtheffers: stabiele, 19 mm dikke dwarsplanken zijn geschikt voor zeer zware belasting.

Ophanging

De onzichtbare, geheel metalen bovenkastbevestiging garandeert een stevige houvast, is absoluut betrouwbaar en uiterst belastbaar.

Het scharnier met geïntegreerde demping

Deuren sluiten zacht en geruisloos. Dankzij het hoogwaardige scharnier CLIPtop Blumotion zelf in te stellen.

Randverlijming met PUR

Vochtbestendig dankzij randen met PUR-lijmverbinding.

3 mm metaalsteun

De legborden worden op hun plaats gehouden door een metalen legbordhouder met een delicaat gat van 3 mm en worden zo stevig vergrendeld. Bovendien biedt de legborddrager bescherming tegen kantelen en is hij bestand tegen hoge belastingen volgens DIN. Metalen plankdragers zijn ook voorzien voor glazen leggers.

CARB2-Korpus

Het lichaam van CARB2-panelen is milieuvriendelijk, duurzaam en zorgt voor een gezond binnenklimaat.

2. De antibacteriële keuken

Verklaar bacteriën en virussen de oorlog

Wist je al dat niet alleen de werkbladdecors uit onze actuele collectie, maar ook alle 26 korpusdecors en alle fronten uit de modelseries TOP, TREND, RESOPAL, RESOPAL PRO, PREMIUM HPL en FRAME al over antibacteriële oppervlakte-eigenschappen beschikken? Nee? Op enkele uitzonderingen in de bovengenoemde modelseries na is deze antibacteriële eigenschap standaard in onze keukens. Bacteriën worden overgedragen van persoon op persoon of via voorwerpen en oppervlakken. Het besef van hygiëne en gezondheidsbescherming is dus groter dan ooit! Daarom worden vooral in de keukenbouw vaak speciale eisen gesteld aan oppervlakken. De gemakkelijke reiniging en de antibacteriële eigenschap staan op de voorgrond.

3. Keukenergonomie

Voor ons ben jij de maat van alle dingen

Alleen als jouw nieuwe keuken ook op jouw maat is afgestemd, kan je er later optimaal in werken. Een hoogwaardige keuken bestaat niet alleen uit fijne materialen, apparatuur en onderdelen, maar ook uit een zorgvuldige afstemming op de gebruiker van de keuken.

Om later in de keuken optimaal te kunnen werken, moet ook rekening worden gehouden met anatomische aspecten, zoals de lichaamsgrootte. Op basis hiervan worden de optimale werkhouding en -hoogte individueel voor je gepland. Wij begeleiden je bij de bepaling van de optimale ergonomie. Wij nemen de tijd voor je en creëren samen met jou een goed doordacht keukenconcept.